Meteen naar de inhoud

Jouw verhaal op onze website en social media?

Geen Dor Hout heeft ook een Instagram. We zouden graag onze Instagram willen wijden aan jullie verhalen! Wat wil jij nu echt kwijt over covid en risicogroep? Wil je praten over wie je ben? Over je diagnoses en waarom het jouw risicogroep maakt? Of hoe je je voelt tijdens de isolatie? Een verhaal over maskers? Reizen tijdens covid? Over anoniem risicogroep zijn omdat je niet openbaar kan zijn met jouw chronische aandoeningen. Mail het ons op geendorhout@gmail.com samen met een foto van jou of een plaatje die je leuk vind en mag gebruiken (omdat het een stock image is, jij de rechten heb van deze foto, of toestemming heb van de creator om het MET credit te delen) mocht je anoniem willen blijven en vertel ons of jouw ervaring. Geef ook aan of wij jouw verhaal anoniem of onder welke naam je het gedeeld wil hebben. (Disclaimer: We veranderen spelling en grammatica in de berichten die jullie ons sturen niet, foutjes mogen bestaan. Mocht je willen dat we het wel checken voor bv snelheidsfoutjes, geef het ons dan even aan.)

Een paar keer per week zullen we een verhaal delen. We zullen het vertellen wanneer we de jouwe gepost hebben. Naast Instagram zou jouw verhaal ook op onze website en op Facebook geplaatst worden.

Disclaimer: Mochten er dingen zijn in jouw bericht die niet passen bij de core values van Geen Dor Hout, zullen we het verhaal niet posten of jouw vragen het verhaal aan te passen. We zijn sterk tegen racisme, validisme, lgbtq haat, en andere vormen van discriminatie en zullen dit ook niet toelaten op onze Instagram, Facebook en website.

Skip to content