Meteen naar de inhoud

Doe mee!

Je aansluiten bij #GeenDorHout is simpel en laagdrempelig. We maken gebruik van Discord, een platform waar we met elkaar kunnen chatten over verschillende onderwerpen. Je kan Discord downloaden voor Android, iOS, voor Windows, Mac of voor Linux

Wij zoeken zowel leden als supporters. Onze actieve leden werken mee aan vervolgacties om #GeenDorHout blijvend op de agenda te zetten. Ook zoeken we een massa van supporters, die zowel ons werk steunen en promoten, als support zoeken bij elkaar.

Specifiek zoeken we mensen die ook op andere manieren dan door COVID-19 benadeeld worden door de maatschappij, bijvoorbeeld omdat ze niet-wit, niet-hetero, niet-cis, gehandicapt, chronisch ziek, neurodivergent, sekswerker enzovoort zijn.
Om je aan te sluiten bij onze ‘server’, kun je gebruik maken van onze invitelink. Het aanmeldproces wijst zich dan vanzelf. Eenmaal binnen kun je aangeven op welke thema’s je wil meepraten en of je eventueel bereid bent mee te werken met de actiegroep. Geen ervaring met Discord? Geen zorgen! We hebben een uitleg voor je klaar staan!

Skip to content