Meteen naar de inhoud

Ik zit in isolatie en heb nodig (september 2020)


Herinner jij nog het spelletje: Ik ga op vakantie en ik neem mee? De risicogroepen zitten al meer dan 6 maanden in isolatie en vakantie zat er niet in. Ook andere dingen die meeste mensen weer kunnen doen vallen voor ons nog weg.

Om er voor te zorgen dat de maatschappij gelijk is voor iedereen hebben wij De Politiek nodig. Wij hebben het nodig dat de politiek ons hoort. Bij het vragenuurtje worden de vragen van risicogroepen over risicogroepen overgeslagen. Dat pikken we niet.

Wat heb jij nodig van politiek? Is het meer aandacht voor ouders in risicogroepen met schoolgaande kinderen? Toegankelijke testlocaties? Betere regelingen in OV? Dat meer hulpverleners mondkapjes dragen? Toegang tot goede mondkapjes voor risicogroepen? Indammen zodat risicogroepen uit isolatie kunnen komen?

Op Twitter verzamelden we jullie antwoorden. Die hebben we op onderstaand prikbord gezet waarvan we de link naar zoveel mogelijk politieke partijen hebben gestuurd. We hebben laten horen wat wij van onze partijen nodig hebben.


Kan je het prikbord hieronder niet goed zien, klik dan hier om het prikbord paginavullend te tonen.

Gemaakt met Padlet
Skip to content