Meteen naar de inhoud

Livestream #SamenOfNiet

Op dinsdagmiddag 29 juni van 14:30-16:00 zonden we via Facebook Live en YouTube een livestream uit van een deel van onze protestactie. Een aantal deelnemers aan de actie las, gezeten in een model van een huis de ingezonden verhalen voor die ook op deze website te vinden zijn.

Je kunt de stream hieronder terugzien en op ons YouTube kanaal en onze Facebook pagina. (De links hiervoor leiden rechtstreeks naar de stream.)

We streven ernaar de video van de stream ook te gaan ondertitelen. Dat kan wel even duren.

Vergeet niet onze petitie te tekenen.

Toegankelijkheid

GeenDorHout heeft als organisatie geen budget en geen mogelijkheid die te creëeren op dit moment door de strenge regels die gehandicapte mensen kunnen tegenkomen. Doordat wij als organisatie compleet geen budget hebben, hebben wij ook geen budget voor tolken en we hebben niet het soort inkomen dat wij dit uit eigen zak kunnen bekostigen.

De verhalen die voorgelezen worden zijn hier te lezen. Ook zal iemand in de chats van de livestream proberen aan te geven welke verhalen op dat moment worden voorgelezen op het oog om tot zover onze mogelijkheden reiken toegankelijk te zijn.

Toegankelijkheid zou vrij en ruim beschikbaar moeten zijn, sneller vergoed met hulp van overheid, en makkelijk te bereiken ook voor mensen met lage inkomens en minder opties. Helaas is dat nog niet de realiteit.

Skip to content